Lensway

onsdag 20. juli 2011

Hvilken type linse skal jeg velge?

Det har blitt gjort noen fantastiske forbedringer på kontaktlinsetyper med årene. Vi trenger ikke lenger å bruke disse harde og ukomfortable linsene som vi måtte ha på seg når de først kom ut for mange år siden. Det synes å være tilgjengelig for alle som har omtrent alle typer synsvansker. Det har vært så mange forbedringer med materialer som er brukt, og kostnadene har blitt dramatisk redusert. Du kan selv bestemme deg for å endre din øyenfarge fra mange forskjellige fargede kontaktlinser som er tilgjengelige.

Dette gir kontaktlinser mange spennende alternativer. Det er en flott måte å korrigere synet ditt uten å måtte bære de store, tunge brillene. Komfortnivå og gleden over å kunne sette dem i har gjort dem til et av de mest populære valgene for de som trenger synskorreksjon. Det er to forskjellige typer kontaktlinser; det er de myke linsene og den stive permeable, eller også kjent som den harde linsen. Valget mellom de to er avhengig av den enkeltes behov, så vel som til tider,som hvilken type synsvansker personen har.

Den myke kontaktlinsen er laget av plast polymer substans som også inkluderer vann. Dette tillater oksygen å gå gjennom linsen, som gjør det mye mer behagelig å bære. Disse er ofte den type linse som kan brukes for én dag og deretter kastes. Disse er kjent som disponibel kontaktlinser. Mange velger denne stilen fordi de ikke trenger å bekymre seg for renhold sv linsene hver dag. Denne typen kontaktlinse vil også redusere mengden av rusk og andre små partikler på linsen. Du kan også oppleve et mye mindre tørt øye, pga. det faktum at du setter i et nytt par hver dag. For de som har allergier, rt denne stilen av objektiver ofte anbefalt. Igjen, fordi noen av partiklene som er i luften ikke bygges opp på objektivet og kan ikke skape så mange allergiske reaksjoner. Du kan også bruke myke kontaktlinser som er beregnet for lengre bruk. Vanligvis vil denne typen objektiv bli slitt etter 30 dager og deretter kastes. De er laget av silisium som bidrar til å holde øyet mindre irritert fra daglig bruk. De er også svært behagelig å bruke, samt lett å håndtere. Et annet populært valg av myke kontaktlinser er de som er tonet eller farget. Disse kan være en unik måte å endre din øyenfarge, samt å legge til noen små hint av farge. Det er de som bare har litt farget og de som kan totalt forandre din øyenfarge. Det noen som vil selv legge forbedre farger til den naturlige øyenfargen.

Den stive eller harde kontaktlinsen tendens til å vare, og er sterkere enn den myke. Disse er også laget av silisium polymerer, som også gir mulighet for sirkulasjon av luft rundt øyet. Disse er designet for å brukes hver dag og med riktig renhold, er de et meget behagelig valg. Siden de er mer holdbare, vil de også holde formen mye bedre enn en myk kontaktlinse. For de med visse synsproblemer, kan de oppleve skarpere syn ved å bære den harde kontaktlinser. For de som trenger progressive briller, kan du også bruke kontaktlinser. Det har vært mange nyvinninger i utformingen av linsen til å være en titt for å imøtekomme behovene for de som må bruke kontaktlinser.

En av de første skrittene du bør gjøre før du vurderer å bruke kontaktlinser er å konsultere med øyelegen din for å sørge for at du velger riktig kontaktlinsetype for ditt syn og øye. Når typen linse er fastsatt, kan du alltids ta en titt på noen av de store nettsteder som tilbyr rimelige priser for begge typer kontaktlinser. Her er noen svært gode eksempler: Lensway, Lenson, Lensit, Lensstore eller Yourlens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar