Lensway

torsdag 21. juli 2011

Hvorfor velge Linser over Briller

Kontaktlinser frigjør deg selv fra den tunge følelsen av briller og du får en obstruktive utsiktnår du bytter til kontaktlinser fra briller. I en solfylte strand på Mallorca, er det ingenting bedre enn å ha friheten til å utføre strandaktiviteter og eller tilbringe en avslappende da på golfbanen. Enten du slapper av på stranden eller flyr av gårde til neste utendørsaktivitet, vil et par tunge, tykke briller på nesen ditt komme i veien. Objektiver vil gi større perifet syn, endret måten du ser, og enda viktigere, endre måten du ser på livet.

En ny generasjon av kontaktlinser
Innovativt design blir lagt til vanlige kontaktlinser for å gjøre dem mer komfortabel, fleksibel og lettere for brukeren. Oasys, Air Optix Aqua, og PureVision 2 har vedtatt nytt og forbedret design med silikon-hydrogel materiale som gjør at mer oksygen å komme til øyet( dette får du kjøpt hos blant andre Lensway og Lenson. Utformingen forbedrer fokus og gir brukeren en følelse som han / hun ikke har følt noen gang ved bruk av kontaktlinser.

Kontaktlinser for Bedre Vision og komfort

• Opplev bedre sidesyn.


• Frigi deg fra irriterende hindringer / refleksjoner.


• Slutt å bekymre deg for vekten av glass i ansiktet ditt, eller at brillene glir ned på nesen.


• Utfør idrett uten distraksjoner.


• Bruk mindre tid på å prøve å finne ut hva du skal ha på deg når du ikke kan matche din garderobe til brillene dine.


• Reduser ditt syn fra tåke når temperaturen endres.

CIBA Vision kontaktlinser
Det er flere fordeler med å ha linser enn briller. For eksempel, hvis du bedriver en sport som krever hjelm, vil som regel briller ikke passe over hjelm. Også, hvis du er i en svært aktiv idrett, som gymnastikk og cheerleading, kan briller fly av ansiktet. Til slutt, hvis du har pasienter som har tunge sinus og allergi problemer, kan trykket av glassene i ansiktet bli ubehagelig på en allerede sensitiv del av ansiktet. En av de beste alternativene er CIBA Vision kontaktlinser (Kan kjøpes hos Lensit, Yourlenses eller Lensstore). Disse state-of-the-art linsene er den eneste daglige, disponibel linsen tilgjengelig på markedet. De har en blink-aktivert fuktighetsgivende middel som er forfriskende, og gir øynene en komfort hele dagen.

Kontaktlinser har mange fordeler fremfor briller. Hvis du fremdeles er usikker på om linser eller briller er riktige for deg, kontakt din optiker i dag. Det er på tide å vurdere alternativene og fri deg selv fra hindringer som briller kan gi.

Er du f.eks student og føler du ikke kan ta deg råd til å kjøpe linser? På Lensway kan du spare opptil 1000,- kr ved kjøpe av linser. Besøk dem i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar